253674.jpg

Tuntuu hassulta muistella kesää,mutta on niin mukava kesä takanapäin,että tässä päällimmäiset:

Urjanlinnan Pehtoori, Puistolan Muori ja Minä asuimme melkein puoli vuotta maalla.Siellä oli tosi nastaa.Eijan ja Callen pörröistä (Romeo ,Rea,  Hertta tai Siiri) oli aina joku mun kaverina. Laitan tuonne Galleriaan vähän kuvia kesän menosta.Annien ja Winstonin  pienistä pennuista (Jesse ja Ella ) olivat myös siellä, ennenkuin menivät omiin uusiin koteihin. Ne olivat aivan ihania.Tuossa kuvassa kokeilen Urjanlinnan pehtoorin rakentamaa uutta isoa aitausta. Tosin meidän vanha aitaus on koko tontin ympäri 5000 m2.

Kävin aika monessa näyttelyssä.Eijan sivuilta  www.kolumbus.fi/merrymoonrays  voit lukea tuloksista.Musta tuli sekä Eestin että Liettuan Valio. Komeita ruusukkeita on nyt tuossa seinällä.

Eilen kuulin ,että mä pääsen lapsenvahdiksi tuonne Vaaralaan ,kun Hertan pennut syntyy parin viikon kuluttua. Kyllä me Siirin kanssa se homma hoidellaan. Romeo ja Rea tulee kuulemma meille.Ihan kiva juttu niin.Toivottavasti eivät pistä mun huonetta ihan matalaksi. Tämä aika on nyt kiireistä.Kolme kertaa päivässä teen kuitenkin pitkät lenkit .Eipä muuta tällä erää.

ps. Harjoittelemme vielä tuota kuvien siirtoa Galleriaan.